izobraževanje

Tečaj Učenje simbolnega jezika

Avtor:Barbara Novak

izobraževanje » Tečaj Učenje simbolnega jezika

Karte, ji jing, rune, itd. so vse orodja za dosego uvida, dokler sami ne razvijemo vseh komunikacijskih sposobnosti videti celoto in postanemo Oraklji. Skozi nas teče energija duha. Prisluhniti si moramo in delovati po intuiciji. Biti zvest svoji duši, ne pomeni biti egoističen. V sebi imamo vsa orodja in načrte za izdelavo svoje življenjske poti. V sebi imamo tudi vse potenciale, le prepoznati jih moramo.

 

Edgar Cayce je rekel: »Karma je srečati samega sebe.«

 

Carl Gustav Jung je o kolektivni podzavesti in nadzavesti rekel, da je Vesoljska knjižnica. Govoril je o sinhronosti, da je vse med seboj povezano in vpliva drugo na drugega. V vsakem delčku je vedno tudi celota.

Sama to imenujem simbolni jezik, ki se bere v Neptunsklih komunikacijskih mrežah.

Simboli so psihološki mehanizmi za preoblikovanje energij.  V Tarotu poznamo 13 bardo stanj-izzivov, ki jih je potrebno preoblikovati, da zrastemo v celovito osebnost in izrazimo dušni zapis. Preko njih se srečamo s svojimi sencami in s pomočjo drugih simbolov, 65 stanj ljubezni in modrosti, prehajamo iz senc v svetlobo. To je alkimija sebe ali vaje za umiranje ega.

 

Vabimo vas, da se udeležite tečaja Učenje simbolnega jezika – osnove Tarota. Tečaj bo potekal v sredo 15.2. od 17h do 21h in v petek 17.2.2017 od 17h do 21h na Jakčevi 2 v Ljubljani. Prijave in dodatne informacije na e-pošti: asia.tuma@gmail.com

in na gsm 040 210 512.