O nas

 

ASIA TUMA, zavod za pomoč in pospeševanje osebnostne rasti in duhovnega razvoja

 


Spoznati se vse do svojega jedra je osnovna naloga vsakega posameznika. Ko smo zliti sami s seboj, lahko spontano in učinkovito predajamo drugim svoje kvalitete, kar je naš doprinos k razvoju človeštva. Pot je lahko dolga ali kratka, polna radosti ali trpljenja.....odločitev je naša. Cilj je za vse enak. Poti so različne. Da bi vam olajšali in polepšali korake na poti, vam ponujamo svoje storitve. Vsak naj zase najde primerno obliko.

 

Vizija

Smo materialna posledica ideje o združevanju različnih oblik samozdravljenja in pomoči na poti samorazvoja. Človek je lahko trden in zdrav, če so njegove materialne in duhovne potrebe zadoščene. Za zadoščenje materialnih potreb je v našem prostoru na razpolago veliko orodij in mehanizmov. Za zadostitev duhovnih potreb posameznika tudi, le uporabljamo jih bolj malo ali nič. Če se potrudimo povezati eno in drugo stran oziroma v  našo osebnostno rast vpnemo oboje mehanizme, postane naša pot uravnovešena in trdna.


V zavodu pristopamo k reševanju celostno. Trudimo se človeku, ki prosi za pomoč, predstaviti več zornih kotov, skozi katere lahko gleda na nastale situacije in sam najde sebi najbližjo vizijo. Najde svoje svetle točke in se na njih upre. Iz možnosti, materialnih in socialnih, najde sebi najbližje področje dela in tja usmeri svoje potenciale. Da izgradi svoj notranji mir iz katerega potem črpa moč in ustvarjalnost, si lahko pomaga z učenjem sprostitvenih tehnik in dihalnih vaj, z raztezovalno-energijskimi vajami kot so shiatsu vaje, tibetantske vaje Vrelec mladosti, qi gong, gibalnimi tehnikami, kot je Plazma-razvijanje fizične inteligence, tai ji, za zen, z vsemi oblikami samozdravljenja in reševanja ostalih neravnovesij v telesu, kot so reiki, akupresura, zeliščarstvo in oblike zdravljenja s pomočjo terapevta: biosenergija, bioenergija, reiki, kristaloterapija, astrološko svetovanje, tarot, aromaterapija, akupunktura, akupresura, kiropraktika in osteopatija, homeopatija, rebirthing in z masažami, kot so shiatsu, tui-na terapija, tajska masaža, reflekso trapija in z ustvarjanjem prijetnega harmoničnega okolja-astralna ekologija. Ko so temelji dobro postavljeni, si z nabiranjem znanja in uporabljanja le tega v vsakdanjem življenju, vsak omogoči tudi sebi primerno zaposlitev, s tem materialno varnost in ustvarjalnosti polno življenje.
Naša vizija je, da preko različnih tehnik pomagamo:

  • Da bodo ljudje bolj odprti za komunikacijo
  • Da bodo bolj razumeli sebe in druge ljudi
  • Da se čim bolj približajo sebi-svojemu jedru, da so iskreni do sebe in drugih in da prenehajo nositi maske
  • Da se jim odpre pretok ustvarjalnosti in sočutja


Vsi ti nameni vodijo do zavestnejših ljudi in s tem do bolj humane družbe. Z večjo ustvarjalnostjo, je več zadovoljstva v ljudeh, imajo več zagona za delo, s tem večje možnosti zaslužka, kar omogoča naraven način doseganja bolj zadovoljne in v vseh pogledih bolj bogate družbe.

 

Oblika in način dela

Asia Tuma je zasebni zavod. Njegova osnovna dejavnost je holistično svetovanje, pomoč in pospeševanje osebnostne rasti in duhovnega razvoja. Ustanoviteljica in lastnica je Barbara Novak. Drugi sodelavci združujejo delo v zavodu le občasno. Sedež zavoda je na Jakčevi 2 v Ljubljani.


Za doseganje svojega notranjega ravnotežja vam ponujamo biosenergijo, individualne reiki terapije, kristaloterapijo, psihološko svetovanje s pomočjo astrologije, svetovanje s pomočjo tarota, aromaterapijo,  celostno masažo, skupinske in individualne meditacije.


Za vašo duhovno rast organiziramo tečaje reikija I., II. in III. stopnje, uglasitev v mojstra reikija po Usuievem sistemu, tečaj biosinergije po metodi terapevtke Minnie Hein iz Peruja, učenje sprostitvenih tehnik in vizualizacije, individualno učenje za osebnostno in duhovno rast, učenje simbolnega jezika-osnove Tarota, enoletno izobraževanje o načinu bivanja in poznavanja strukture človeka-Praktikum dinamičnega ravnovesja, delavnico o poznavanju svojih osnovnih zapisov Kako sijati svoje Sonce in astropsihomedika.

Stran: