Individualno učenje-osebnostni in duhovni razvoj

Avtor:Barbara Novak

Novice in dogodki » Individualno učenje-osebnostni in duhovni razvoj

13.03.2014 15:30

 

Je program namenjen posameznikom, ki želijo spoznati svoje globlje strukture in se razbremeniti teže ustvarjenih mask in vzdrževanja le teh. Raziskovanje lastnih potencialov-vrlin nam omogoča kreativnost in zadovoljstvo ob realizaciji svojih načrtov. Program se individualno oblikuje, tako po vsebini, kot po časovnem zaporedju. Učna ura (45 min) je 20€. Priporočljiv program je 10, 20 ali 30 učnih ur. Vodja programa skupaj z udeležencem izdela osebnostni načrt in udeleženca uvaja v posamezne dele razvoja.
 

Prvo srečanje je namenjeno oblikovanju programa in je brezplačno.
 

Za začetek se kot temelj izdela astrološka karta iz katere se po potrebi interpretira določene značilnosti aspiranta in področja, katere želi obdelati. Nato se iz izbranega sklopa določijo teme, ki bodo obdelane in se izdela Osebnostna mapa, v kateri se shranjujejo zapiski, dnevnik in literatura. Za uspešno in učinkovito delo je potrebna samoiniciativa aspiranta, da vaje izvaja vsakodnevno doma in si zapisuje v dnevnik svoje zaznave in spoznanja.
 

Da aspirant lahko integrira pridobljeno znanje in se posveti delu na sebi, priporočamo tedenske obiske po eno ali dve učni uri.

 

Program vodi Barbara Novak
 

Za dodatne informacije pišite na info@asiatuma.net , asia.tuma@gmail.com,

040 210 512 Barbara