Ajdovska crkljanka 3

Šivani izdelki

Cena: 20,00EUR
1

Blazinica za ublažitev bolečin in crkljanje, polnjena z ajdovo kašo in posvečena z reiki energijo.

Ajda nas nagovori s svojim sporočilom blagostanja. Njene vrline so življenjska moč, radost in čistost. V njeni prisotnosti se nam aktivira občutek domačnosti  in varnosti. Potolaži naše utrujeno telo, napolni čustva in srce s toplino, zato ji rečem crkljanka. Blazinica je obogatena tudi z reiki energijo po postopku tradicionalne posvetitve po Usuijevem sistemu naravnega zdravljenja in duhovnega razvoja.
Polagate jo lahko po delih telesa ali jo uporabite kot blazino za spanje. Po večkratni uporabi notranjo blazino prezračite in osončite. Zunanjo prevleko pa operite.

Ajda je svetovna popotnica. Dr. Kreft, poznavalec ajde pravi, da v vsakem času nekje na Zemlji ajda cveti. V naše kraje je pripotovala iz Azijskih koncev. Našim prednikom je prinašala blagostanje. Po slovenskem ljudskem izročilu so Ajdi in Ajde velikani, ki so bivali v naših gorah in skrbeli za pokrajino in sveta mesta. Naš spomin jih je zakopal globoko v podzavest, v naših dušah pa so še živi in obujajo naše staroselske korenine. Tako kot je ajda celovita po energiji, me tudi ta bitja spominjajo na čase, ko je človek še  bival v brezpogojni ljubezni do sočloveka. Druženje z ajdo nam odpira spomin nanje.

Iz te kategorije

Ajdovska crkljanka
20,00EUR
Ajdovska crkljanka 1
20,00EUR
Ajdovska crkljanka 2
20,00EUR